måndag 4 februari 2008

Snart ett minne blott!

Idag har byggställningarna rests mot gården! Snart är det här rucklet ett slott! Vänta bara... (Det är svårt att förstå att den här 60-tals fasaden döljer en riktig sekelskiftes-pärla, eller hur)?!

2 kommentarer:

Carolina Sins sa...

Hej Frida,
tänkte kolla lite på din din hemsida och hamnade här på din jättetrevliga blogg! Vi träffades på BAS förra hösten då jag var praktikant och du jobbade med Länsförsäkringar. Hoppas allt är bra och grattis till bebis, hus och butik!

Kolla gärna på min blogg också, inte lika ambitiös men det är väldigt kul att blogga så jag har den som en sorts dagbok.
carolinasins.blogspot.com

Hejdå/Carolina

Carolina Sins sa...

Hej igen!
Kul att du gjorde en titt på min blogg!
Jodå, vi har nu köpt en lägenhet, en tvåa på Salagatan 43c i ett 20-tals hus. Vi flyttade in i maj men renoverade hela lägenheten vilket tog typ 2 månader.
Många beslut och en massa jobb. Har läst om er renovering och känner igen mig i alla beslut fastän vi bara hade 55 kvm att hålla koll på. Vi bytte kök (vita blanka från IKEA här också), målade allt som kan tänkas målas och slipade golvet vilket var det värsta som jag, henrik och pappa nånsin har gjort. Nåt jobbigt tjockt lack som satt fast. ALDRIG mer att vi slipar själva. Nu är golvet vitlaserat och lackat. Är mycket nöjd!
Åh, det ser så himla fint ut i huset ni renoverar!
Hör gärna av dig om du är i Uppsala nån dag.
Det vore kul med en fika nån gång! Min mail är carolinasins@hotmail.com