måndag 19 maj 2008

En helt ny värld!Nu går jag händelserna långt långt i förväg. (Ungefär ett år, om inte mer).. Jag drömmer om trädgård och sköna dagar ute... Funderar över gården och hur vi ska planera och plantera. Det här bestämmer ju inte jag, vi är ju flera som ska tycka och tänka, vi förstås, Gustaf och Frida och självklart Eriks (och Gustafs) föräldrar som vi kommer att hyra våra fantastiska lägenheter av..

Jaja, men ändå, drömma lite kan man ju alltid ägna sig åt? Jag tror det kan bli fint mot vår gula fasad, faluröda gårdshus och vitputsade mur-väggar, att hålla de blommande växterna i en lila/ljusljusrosa/cremevit färgskala med lite silvriga inslag? Jag kan absolut ingenting om trädgård och växter, vet inte vilken sort som blommar när och vad som är fint även på vintern... – Åh, det ska bli kul! (Stora bilder + små kollagebilder lånade från bildbyråerna Folio och House of pictures).

** Blomtoppen: Alla former av hundkex, alla former av vallmo (men minst den röda sorten) och så självklart... Pionerna!

5 kommentarer:

a home far away sa...

Dina bilder är nog bland de finaste jag sett, gudomligt vackra. Det är ju så att en annan får skämmes över sina amatörbilder:-)

Kram från Singapore

Frida Eklund Edman sa...

Tack snälla rara! Men just de här blom-bilderna har jag inte alls tagit själv! All heder ska gå till de rättmätiga fotograferna hos bildbyråerna Folio och House of Pictures som jag har lånat de lågupplösta skissbilderna till kollaget och de stora bilderna av! (Ritningarna har jag däremot fixat alldeles själv).

Det ser väldigt skönt ut i Singapore också tycker jag... Skönt att drömma sig bort till ett liv väldigt olikt sitt eget ibland. :-)

Kramkram från lilla Östhammar/Söderön/Haga

Anonym sa...

nejnej, jag insisterar på att vi inreder gården à la Fullerö handel. Jag spanade särskilt in en fullstor svanfamilj i tenn sist vi var där, den var heavenly och skulle passa fint in brevid fontänen./F

Frida Eklund Edman sa...

Självklart! De ska riva det italienska fuskmarmor torget i Öregrund nu (på allmän begäran)! Komplett med stor fontän i mitten... Vi kanske kan köpa loss hela härligheten?! Hur pampigt som helst! ;-)

Anonym sa...

mmm, låter flådigt. Vi toppar med några swarovskipimpade trädgårdstomtar så är vi iland. Hehe!