torsdag 26 mars 2009

Cirkus i köket...

Kanske blir lite tjatigt men jag älskar ranunkel, det är därför de får vara med på bild så ofta... Så här ser köket ut idag. Bordet (= Norden, från Ikea) är jättepraktiskt eftersom vi ofta är många, men känns ändå för stort... Vi behöver ett runt bord!

Och nu ska gula bumlingen ut! Den fjärde danska loppis lampan ska få den platsen.. Ja hela det gamla gul-orangea temat ska bort ett tag... Det ska bli lite mer industri, lite mindre pop är tanken. Och ett runt bord ja... Jag vet vilket jag vill ha iallafall... * Bordsbild lånad från Designicons.co.uk

* Leksakerna hör till huset.. Inte polisbilen, men lilla steiff-nallen och dockan har bott i lägenheten mycket längre än vad vi har...

PS, jag har väl inte glömt att säga hur otroligt superglad jag är för tolix-pallen som jag fick i födesledagspresent av Frida, Gustaf + barn?! TACK IGEN! :-)

9 kommentarer:

famapa sa...

wow, vad snyggt, nu vet jag hur mitt drömkök ser ut!

mieke willems sa...

how come we didn't know about your blog? it's sooo great!
today some very nice swedish people came to our shop and they told us about your blog! so here we are and we'll be back!
best,
veronik and mieke

Veras hem sa...

Om din bumling ska ut, får jag köpa den? Som jag letat efter en gul en må du tro...
kickis.mail@home.se

Frida sa...

Vilket fint kök ni har! Verkligen schyssta stolar! //Frida

Frida Eklund Edman sa...

Hej och tack för fina kommentarer!

-Vera/Kicki, sorry, bumlingen ska ut ur köket, men den får stanna kvar i hemmet för framtida behov. ;-)

Men som ett tips, den här bumlingen är spraymålad (den har haft ett antal olika kulörer) och det ser jättebra ut.. Så om det är det gula som lockar dig så är det lätt fixat på vilken tradera-bumling som helst! Lycka till!

Therese sa...

Finfint!♥

mieke willems sa...

hi frida, that's really magic! haha!
don't know who they were (although one of them was called nina, from wonderwall). but its nice that now we can visit each others blog!

sara sa...

fint. har ni skydd vid vasken på trägolvet eller funkar det att stänka?

Frida Eklund Edman sa...

-Sara, nä vi har inget stänkskydd på golvet, det funkar ok. (Det är ju ett "klassiskt skurgolv" som ska klara lite vatten, men ibland har jag tänkt att man skulle ha nåt där ändå)..

Under Olle-Brors barnstol tex. har vi ett genomskinligt golvskydd från ikea som räddar golvet från de värsta matfläckarna...