torsdag 9 juli 2009

I väntan på det vanliga -verklighet...


Inspirerad av Benita "Chez Larsson" & "En mammas dag" Weronica kör jag ett helt oväntat grepp här i brist på andra inlägg = en lista... det lär dröja tills nästa gång, men here we go... :-)

TODAY... (Jag + Olle-Bror i Stockholms exil under 2 intensiva jobb vs. barnvakts-veckor. Nu är det natt hemma hos mina föräldrar i Mälarhöjden, vi är på tillfällig flykt från sommarstugan/Djurö där vi egentligen skulle ha varit, men nu har övergett pga. monsunregn och mördarsniglar..

Outside my window... totalt nattmörker, utan stjärnor.. tror det blir regn imorgon med.

I am thinking... att jag längtar hem, men ändå vill stanna kvar och hinna känna sommarro på Djurö.

I am thankful for... väldigt mycket. Olle-Bror, Erik och alla fantastiska miljöer vi har tillgång till. Och att jag fått jobb utan att be om det. Gång på gång.

From the kitchen... ekar det tomt, Ikea stod för kvällens middag.

I am wearing
... svart t-shirtklänning, jeansväst och gråa mjukisar. Väldigt skitigt hår.

I am creating...
en helsidesannons till expressen, "allover mönster" till WeSC:s höst/vinterkollektion 2010, t-shirt-prints till samma kollektion...

I am going... att gå och lägga mig brevid Olle-Bror, snusa i hans nacke och krama hans små fötter. Utan att tvätta håret först.. (mitt eget alltså).

I'm reading... en lånad sommarpocket, "Men inte om det vore din dotter" av Jan Guillou.

I am hoping... jag orkar fixa håret imorgon. Att vi kommer igång med renoveringen igen. Att jag hinner vara ledig. Att jag hinner fixa webbshopen. Verkligen! Jävla webbshop. Jag hinner aldrig...

I am hearing... plötsligt ösregn mot plåttak utanför fönstret, en pappa som snarkar lite lätt. (Lånar arbetsrummet utanför deras sovrum). Och Kate Bush.

Around the house*... (*mammas och pappas) är allt sommarstädat och undanplockat, det vill säga alla växter står ute i trädgården, packade väskor i hallen. Fram och tillbaka till Djurö.

One of my favorite things*... (är mer en "favorite feeling" i anslutning till hemmafix) Att vara uppslukad av något projekt, det finns en särskild känsla när man kommer på sig själv med att ha alldeles röda kinder och att man förmodligen inte har ätit på väldigt länge.. Man är nöjd, fokuserad och förmodligen väldigt lycklig.

A few plans for the rest of the week... komma hem! Komma ikapp, läsa ut boken. Umgås med Erik utan att prata jobb. Pussas. Umgås med Olle-Bror utan att vara lite frånvarande. Pussas.

A picture to share... Överst = 2 favoriter för stunden. Vet inte var den abstrakta kommer ifrån, men jag älskar den. Underst = Lovisa Burfitt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Nämen va fan, nu är det väl dags att komma hem snart! Kusinerna vill ha lite "MIN"-action! :-) /FL

sara sa...

fin lista. Jag lokkar alltid godare när jag är ledsen i livet än när jag är nöjd...undrar varför?