måndag 20 september 2010

Skönt grönt!


* Lång bloggpaus = hektiskt runt omkring!
*

Jag "multitaskar" med massor av jobb (fixa hela looken/designen/layouten för hösten, plåta alla nya grejer) för modelmini, (jag ligger så galet mycket efter, herregud!!) OCH städar plockar, fixar hemma mer än vanligt... Därför att på onsdag får vi besök här hemma och i butiken av favorittidningen Mama och en riktig favoritfotograf, Linda Alfvengren... Känns weird och nervöst, men superduperspännande!!! :-) Jag får återkomma om det senare!


Annat som jag inte hunnit med är att fånga nya gården/trädgården på bild ordentligt... Men den är så fin och jag är så stolt över allt vi hunnit med i år! Vi har hunnit få en mjuk och fin gräsmatta, ett alldeles eget äppelträd och blommande rabatter! En hängmatta och uteplatser.. Nu har jag till och med köpt lökar och planerar redan för våren! Stort! Jag är riktig trädgårdsrookie och har inga höga ambitioner så länge det är mysigt! Hej trädgård! :-)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag ska nog också köpa nya lökar, de blir ju så trötta när man ammat klart. HÖHÖ! /FL.

Fridasfina sa...

Haha, trötta var ordet!! :-)

Hem sa...

Låter kul och spännande! :)

Jag har hittat nyss hit och stortrivs!
Ha en bra vecka!

kram, Annaleena

FruFly★Heidi sa...

Multitaksin kjenner vi til;) SKjønne bilder. Ha en finfin mandag! Klem Heidi

Tant Johanna sa...

Ååå, så glad jag blev över ett nytt inlägg från dig! Fina bilder som alltid :-)

Johanna S sa...

Oj vad spännande att Mama kommer! Då får fler chansen att se hur fint ni har det hemma o i butiken. Stort tack för dotterns nalle, hon blev överlycklig när den damp ner i posten. Mkt efterlängtad!

Knøttehuset sa...

FIne fotos fra hagen.. jeg lurte på ang den rammen rundt og er det et slag s filter på ? tatt med iphone? eller hur har du gjort?

Fin blogg