söndag 24 oktober 2010

Strike a pose!
I lördags försökte jag rodda med en familjefotografering av diverse olika (roliga) orsaker. (Frida L fick rycka in bakom kameraknappen mellan kunderna i butiken på bottenvåningen). Kunde inte ha valt sämre tidpunkt, Olle-Bror-trots-monstret fick mutas med chokladbollar, Svante vrålhungring och väldigt trött = skrikfest från alla håll, i mitten satt E och spelade galen-hets-banjo, perfekt akompanjemang till kaos! Men hey, det är liksom livet som pågår! :-). Jag eller E ser ut som skit på alla bilder, finns inte EN enda bild (av säkert 100 bilder) där vi ser normala ut på samma bild. Det är då man förstår att man behöver semster. En liten eftermiddag eller så?

9 kommentarer:

Jenny sa...

Ha, ha, ja det där livet verkar pågå hela tiden. Men vilka fina bilder det blev ändå! Du får väl klistra och klippa ihop en familjebild vettja.

fiazoo sa...

jag vill se fler bilder från era hörn och ytor, ser väldigt fint ut :) jag kräver ingen posering framför, så ta det lusten faller på vet ja

dr8 sa...

Snart är vårt hus klart! Då blir det mini weekend i V-tuna!

Rilla, sa...

Fint!

. sa...

Skyll inte på fotografen bara! Den enda egentliga anledningenen till att resultatet blev crap var att Erik visade så mycket tänder att man instinktivt skylde strupen när man såg bilderna. /FL.

Anonym sa...

Å de där guldlampan är så fin och passar så bra där! Som en liten guldklimp! ( ;
Bilderna du lagt upp är i alla fall väldigt fina. Gillar färgmatchningen hos Svante och Olle-Bror. Om jag bodde något närmare så skulle jag rycka in i butiken så ni får lite semester. Tänk, om den där fina gästavdelningen som ni rustar var klar, då kunde jag förstås bo där och serva er ( ;.

Ta hand om er!
Kram Petra

AprillAprill Johanna sa...

Haha,känner igen mig..
Åh ni har så fint hemma att jag får lite avundsjuksknip i magen, fast på ett inspirerande sätt ;-)

Fridasfina sa...

Åh tack! Vad snälla ni är allihopa! Och tack det samma Johanna, fint så det förslår hemma hos er också!!!

Kram F

Susi sa...

ooojj så utrolig fint dere har det hjemme da!!!!!!
Og fint fam bilde :)