torsdag 3 februari 2011

Vårdagskänslor/vardagsskänslor


Längtar efter våren helt klart... efter den där känslan av att "nu vänder det, nu blir allt bättre" som man brukar få de där första riktiga vårdagarna... Det behövs nu.

Loppisfynd kan ju hjälpa mot vardagsmisär ibland! Det här kemiglaset, (vasen för mig) nästan gratis var ett av de bättre fynden sist jag hittade en lokal loppis...

Mini-gardening! Glaskupor är fint, men svårt att få saker att överleva i...

4 kommentarer:

ilka sa...

hej,
i like to follow your blog. It looks fabulous.
kind regards ilka

Anonym sa...

Tänk vad jag längtar till våren nu! Jag har ett litet träd i min lägenhet som jag hade i stället för gran i julas. Trädet fick stå kvar, men istället för julkulor sitter där nu små rosa plastblommor istället för att skynda på våren lite. Din ranunkelbild gör mig verkligen sugen på att köpa fina snittblommor för att lyxa till vardagen lite. Stort GRATTIS till födelsedagen också.

Kram från Petra

Lina - KITCHENBLOOM sa...

Jag läste ett tips angående drivklockor av glas - att man kan lyfta av dem under natten och då låta blommorna andas, och så ställa över dem igen på morgonen. Jag har själv brukat dem för uppdrivning av sticklingar tidigare, men de är helt klart mer snygga än praktiska som dekoration över blommor. :)

Gillar ditt hem och - nej - du inreder inte som en tant. :)

Kram

Sofia sa...

Underbara, underbara bilder!