fredag 23 augusti 2013

Det blev fredag!

BFF! Svante + Krokus = sant!

 Å hejhej igen. Tja, det går ju sådär med min "comeback". Det är skolstarten, dagislivet och jobbracet som börjat igen. Och så finns ju Instagram att hänga på istället för bloggen, å instragram, det är så fint och bra där! Trevliga människor, härliga bilder och lite mer direkta tjuvkikar in i andras liv... Så jag kastar in några snabba sommarminnen från mitt "liv" på Instagram, innan jag kastar mig på cykeln mot fritids. Förresten, jag har ett roligt jobb som jag så gärna gärna vill göra, inget är klart än - så hjälp mig hålla tummarna! ;-)

En stor fredagskram till alla! / F


Haga. Med den nya uteplatsen och köket vi fixade i maj. Ska dit ikväll igen, undrar om vädret tillåter middag ute?
* Just det ja, jag har börjat en 30-dagars detoxkur och äter genomtänkt åt rawfood-hållet. Och vet ni vad, det går BRA! Det trodde jag nämligen inte alls att det skulle, för den värsta socker- och kolhydratsjunkien i stan, det är jag det... Men en vecka är över och jag mår som en prinsessa, känner mig lätt, pigg och peppad! Hurra för sensommaren och allt det nya som ska komma nu! Puss!

2 kommentarer:

Elina sa...

Det låter fint, jag ska också försöka mig på någon slags superkost nu när semestertiderna är förbi. Och hurra för sensommaren säger jag med, så himla härlig och skönt med nystart! Kram Elina

Anonym sa...

Håller alla tummar och tår! /Frida J