söndag 19 oktober 2008

För tidigt!


... Men oj vad man längtar efter julen... Eller kanske bara efter att få pyssla-loss? Inspirerad av Carolina måste jag också bidra med lite inspirationsbilder*. Tänkte ha ett vitt/mossgrönt/lila/silver-tema i "salongen" (= vardagsrummet ;-)) om den hinner bli klar tills jul och ett poppigare gul-rött-tema i köket. (Apelsiner med nejlikor och röda sidenband och roliga pepparkakshus, blir en hit i där)!

(*Bilderna lånade från House of pictures).

4 kommentarer:

Carolina Sins sa...

Snart är det dags!

Låter fint med både pop-jul och dansk-silver-jul!
Ska satsa på att ta mig ut i skogen imorgon och fixa en "gren" att ha lite grejer i så länge...Desperat?
ja, kanske...
Men i år ska jag iallafall göra egna julkort, pakethängen mm, det blir alltid en sån prestationsångest varje gång man ska göra nåt till sig själv så det blir aldrig av.

FRIDASFINA sa...

Det är så skönt att bo stort som vi har fått lyxen att göra nu, för jag har insett att jag inte behöver "välja" stil.. När vi bodde mindre vill man ju gärna känna att man har ett "genomtänkt" pynt som går igen överallt... Här får man liksom plats att variera sig utan att det stör helhetsintrycket...

Herregud, vad pretto jag låter, hahaha! Men visst är det förknippat med prestationsångest också... Man vill ju så mycket och ibland så blir det bara så "litet"..

Känns som ett klassiskt kvinno-fenomen kring jul... :-)

Anonym sa...

haha, pax för att inte ta upp kampen med dig Frida! Det låter som du kommer att satsa på en Bree Van De Kamp vs Martha Stewart, clash of the titans-christmas decoration mania GALORE. Själv minns jag förra julen då granen revs ett tjog gånger för att sedan förpassas till balkongen på grund av hejdlöst barrande. Jag lägger ribban därefter. :-) /FL

sara sa...

ni är ju galna, jul-längtan redan, fast julen är ju bäst innan. Bugar för hurtbullereceptet,skall provas till helgen!