tisdag 10 augusti 2010

Utan matbord men med arbetsbord!

Vi har flyttat runt lite i lägenheten. Gamla matbordet (Ikeas Norden) står i kontoret nu. Men jag sitter mest i soffan och jobbar* (*försöker) i alla fall... I kontoret liksom alla andra rum är inredningen verkligen i en ständig "work in progress-fas"...

13 kommentarer:

Maja_B_ sa...

Det ser skønt ud...;)

Malin sa...

så HIMLA fint det blev!

Minna sa...

looks really nice !

Ylva sa...

Vilket härligt rum. Och så fint med den gula stolen.

sara sa...

FINT! varför ska man äta när man kan jobba eller mitt liv är tvärtom just nu varför jobba när man kan äta!

Irene sa...

wow, det är ett jättefint rum!

Anonym sa...

Du er så flink Frida, skulle hatt 10% av din kreativitet! Du får gi oss litt tips nå når vi skal innrede et helt hus:) Gleder meg til lördag, savner dere alle 4 så utrolig mye!! Stor klem fra Maja

Rilla, sa...

Fint!

Tant Johanna sa...

Så fint det blev!

MOKKASIN sa...

Hej Frida!
Kul att du är tillbaka :)
Så himlans fint arbetsrum! Önskar att jag också hade ett. Ett fint... Vi har ett gammalt kök i 80-talstappning med björnbärsbårder (?) som vi kallar kontor, flott va?! Vi har börjat riva ur det 1000 gånger men hinner liksom aldrig klart. Fast det känns åtminstone bättre att skymta turkosa brädor och körsbärstapeter från väldigt länge sen... Gillade din videoblogg :)

Tant Johanna sa...

Hej! Jag har lånat 2 bilder på din fina tavelvägg till ett inlägg på min blogg. Hoppas att det var ok. Säg bara till annars =).
Hälsningar,
Johanna

AprillAprill Johanna sa...

Men ÅH va fint!!

Anonym sa...

Hallå!!

Vi har också ett vitt Nordenbord (dock i köket) och planerar att köpa nya stolar till det... Jag skulle gärna ha Wegners vita Y-stolar, men plånboken tillåter inte utan har en smärtgräns på ca 3000 kr per stol. Vi har kikat på Grand Prix, Yes97, Eames DSW, klassiska pinnstolar, Ikeas Ellan och lite andra.... men jag kan inte bestämma mig och jag tycker dessutom att bordets formspråk begränsar mig i valet av stol... Du som haft bordet ett tag och även har lite känsla kanske kan vägleda mig lite? Hade uppskattat det enoooormt!! Stort tack på förhand!!!

Mvh

Malin

(en av dina nöööjda kunder!)