söndag 1 juni 2008

Köksgolv, vardag, sommardag!


Köksgolvet är lagt! Golven i garderobshallen och entréhallen blir klart i veckan, nästa vecka blir det slutligen verandans tur. Otroligt! Sen väntar lutning och vitolja med gråa pigment för allt nytt golv vi lägger in, allt för att likna nyansen i de vackra grånade skurgolven som finns i vardagsrummet och matrummet. Idag har Erik och Matte hämtat vedspisen i urskogen hos den mystiska "Spiskungen" som renoverat den som ny igen... 

Idag har Olle-Bror badat på den lokala stranden. Helt orädd som vanligt, han gick rakt ut innan jag hann stoppa honom med alla kläder på! :-) Bra att han gillar att bada tycker jag... Men det är förstås ännu ett orosmoment.. Men åh, det är så skönt med sommaren eller hur?! :-)

* Fortfarande ingen kamera... Men nu har jag kommit på att jag kan använda den inbyggda webbkameran i (bärbara) datorn, det funkar ju faktiskt** men är ett kanska osmidigt sätt att fota på haha. Idag har jag gått runt i lägenheten med uppfälld dator, vänd i från mig, och försökt hitta normala vinklar att fota i. Imorgon köper jag en NY laddare! Så här kan man ju inte hålla på. ** Alla bilder ovan är faktiskt tagna med webbkamern..

8 kommentarer:

Marie Mélisou sa...

Your photographs are very beautiful, thank you very much !

Anonym sa...

Gud så vackert golv för att inte prata om spisen! Såna vill jag också ha. Är allt lite avis ;)

Famapa sa...

wow, webb kameran tar ju jattebra bilder, fast det ar ju egentligen inte kameran som "tar" bilderna :) det ser spannande ut det har med golv och allt pa ingang!

sara sa...

ibland blir det bäst med de klumpiga sätten! Jag tror ni valt ikealuckor till ert nya kök om jag minns rätt, vilka undrar jag då?

Frida Eklund Edman sa...

Sara, vilket minne! ;-) Ikea var det ja, tillslut bestämde vi oss för luckan Faktum / Abstrakt. En högblank vit lucka med handtagen Strecket, smala diskreta handtag i rostfritt.

Men fortfarande har vi ingen aning om vilket material vi ska på väggen ovanför diskbänken.. Vi får känna efter när skåpen är på plats..

PS, jag läste din "Hej hallå" i Petit igår, så fint att man nästan började grina... :-)

karin sa...

Is this you? Those yellow shoes are fantastic!

Frida Eklund Edman sa...

Hi Karin, yes this is me... (A very rare pic, I really dont like beeing in front of the camera).

The clog-shoes are amazing, and so comfortable too! From the new swedish brand "Hasbeens". Take a look at: http://www.hasbeens.se/ for more of that sort! (They also have a small and sweet collection for kids)..

Lenaslera sa...

Vilka superfina skor!! de gula ... vart är de ifrån? Om man får fråga. Mysig blogg, hit kommer jag igen.