måndag 10 november 2008

Gårdshus...

Det finns ett gårdshus också. Där finns ett gästrum* (*använder vi som fotostudio) med kamin (pentry, toa och dusch ska installeras under våren) ett stort rum som vi förtillfället använder som lager till butiken och en liten verkstad. Och en vind, läskigt härlig!

Igår strök vi färdigt den sista lilla biten rött*... Skönt! (* Alcro allmoge fasad = fuskfalurödfärg för hus med oljebaserad grunfärg, förvånandsvärt lik originalet till både nyans och struktur/yta). Jag målade den första strykningen i somras, sen har Eriks mamma hjälpt till under hösten.. Vi har ju verkligen inte haft tid med renoveringen alls.. Det är så frustrerande.

Innan vi flyttade skulle jag ha beskrivit mig själv som (sjukligt) pedant på många plan. Nu vet jag inte riktigt... Men jag mår illa av kaoset omkring oss.. Att aldrig få packa upp ordentligt. Att veta var saker finns. Ha min egen ordning.

Ibland känns det som vi bor i en 3 våningar hög soptipp. Jag är inte bitter, ;-) bara trött på allt fult och stökigt. Trött på tidsbrist, att sitta uppe med jobb till 3-4 varje natt och aldrig ha tid över.

2 kommentarer:

Benita sa...

Men vilken fantastisk soptipp! Jag vill också flytta från stan och göra som ni! Avundsjuk är vad jag är :)

Ia sa...

Alcro! I blodet...
Hoppas att ni blir nöjda!