måndag 17 november 2008

Vintage i vardagsrummet!


Jag har vintagefyndat 8 st siden och bomullsscarfs på Beyond Retro till vardagsrummet när det nu blir klart.. (till påsk kanske)? Det blir billiga och väldigt fina kuddfodral! De två på bilderna är favorit-fynden...

Vi ska ha en stor tavelvägg på en av kortsidesväggarna med bland annat: det turkosa lammet som har vi har haft ett tag, kommer från Wonderwall och Helena D Neppelberg har illustrerat.. Från samma ställe har vi den eleganta "hörn-tavlan" tillverkad för hand i papper av Egil Jansson från Made of paper... Annars tycker jag att det är lite svårt med "tavlor" i glas och ram.. Man tröttnar så snabbt och när man har ett jobb där man "tittar mycket" på bilder så är det lätt hänt att man blir "bild-mätt"..

4 kommentarer:

Sophie sa...

Åh vilken kul idé! Måste genast gå ner till BR och se om jag kan fynda nåt fint. Tycker väldans mycket om din blogg, inspirerande och fin. :)

Frida Eklund Edman sa...

Hej Sophie!

Tack så mycket, det är så himla kul och oväntat att folk hittar hit! :-)

PS. Är du den Sophie som har jobbat på Rosendals Trädgård med Erik?! Isåfall tror jag nog att han hälsar massor till dig! ;-)

/ F

sara sa...

så sant att man tröttnar fort, därför har jag slutat med ramar o spikat upp kontorsklämmor på väggen istället sen kan man byta byta byta!

Sophie sa...

Hej igen!
Jag hittade din blogg genom annan inredningsblogg som länkat till dig, så roligt när man klickar sig runt och hittar nytt fint man tycker om.

Visst har jag jobbat med Erik, hälsa massor tillbaka till honom!

/S