torsdag 22 januari 2009

30-års kris och dagens outfit?


Det är nåt på G, 30-års kris eller bara snöslasksångest? Det kanske går över om jag färgar över utväxten i håret? Jag måste be min lillsyrra hjälpa mig igen. Totalt värdelös på hårfix. En gång brukade jag vara piffig! Jag använde snygga skor med hög klack! Jag hade nagellack! Jag var sjukt matchad... Nu har jag märkt vissa dagar att jag glömt ta av mig mjukisarna i butiken.. :-) När jag jobbar med "mitt" (form-jobb) är det ju ingen som märker vad jag har på mig.. (Tofflor och mjukisar alltså).

I julas gjorde jag ett desperat försök att uppdatera min stil med snygga band om huvudet. Ja, som Björn Borgs pannband, men lite tunnare.. Det var fint först, sen åkte hela håret upp som en svamp, precis som på Björn.. (* Lite hippie, kan man väl också beskriva det som). Och, ja just det, jag fyller 30 på måndag. Kan det ha något med inlägget och min plötsliga "självporträtts-hets" att göra?!

4 kommentarer:

Fine Little Day sa...

Grattis i förskott Frida. 30 är finfint :)

Maja sa...

Hahaha....svampfrisyreffekten känner jag igen...man har liksom inte tid att ha koll...!!
30 bast är ingenting...GRATTISGRATTIS. Äldre är klokare.

www.sammyrose.blogg.se sa...

Hej! Vilken söt blogg du har. Hittade den via Åsa Hammarströms blogg, där hon länkat till dig och mig i sama inlägg. kul. Kunde inte kommentera nått på inlägget ovan ,gaza, detta kändes så futtigt. så hemskt. Fint skrivit av dig. iallafall.

Julia sa...

Hamnade på din fina blogg och blev glad av det jag fann...Du verkar vara en härlig prick. /Julia