tisdag 27 januari 2009

Våren kommer!


Kanske ska önska mig en tur till ikea i försenad födelsedagspresent? Eller bara ändå? Den nya PS-kollektionen och alla andra vårnyheter måste ses i verkligheten känner jag.

Vi har några Expedit-hyllor i butiken. Den här nya oregelbundna versionen är både snyggare och roligare än den tidigare med helt kvadratiska hyllplan, vi kanske ska komplettera med en till?

Stolen är ju jättefin! Men inte hos oss, men ändå! (Jo föresten, kanske i ett väldigt "basic-trä-naturmaterial-minimalistiskt" sommarhus* i framtiden. *Man kan faktiskt få drömma.. Och just nu drömmer vi om ett sånt sommar- hus. Som skiljer sig väldigt i både exteriör och interiör från Drottninggatan 4. Och som ligger vackert på en karg ö, långt ut i skärgården).

Tyget känns lite Marimekkos "Apelsiini", och sittpallen är lite afrika-skön. Härliga former! :-) Godnatt!

4 kommentarer:

Emma sa...

hej!

PS-kollektionen börjar komma in i varuhusen från 1 april tror jag (ifall du tänkte åka redan nu, så du inte blir besviken).

Vad kul att den fina webbshoppen kommit upp. den är efterlängtad! jag inväntar bara abc-planchen och sedan lägger vi in en beställning!

Bästa hälsningar
Emma

Maja sa...

Jag älskar den där lampan! Foten är bara en aningens klumpig...

www.sammyrose.blogg.se sa...

Hej Fina Frida. Fin shop modelmini verkar vara. Funderar på att skaffa mig lite återförsäljare av våra tröjor. Tror du det hade varit av intresse? Du får gärna maila mig isf. shop (A) sammyrose.se

Emma sa...

Hej igen! Jag får ta tillbaka informationen om att PS-kollektionen först kommer i april. Den finns i butik redan nu, iaf delar av den. Vet inte när/ hur/ varför jag fått för mi något annat... jag som för tusan var på releasen.

Finfina blogginlägg somm vanligt!