måndag 23 februari 2009

30 vs. Köpenhamn
Vi åkte bort, till Köpenhamn. 3 nätter, 4 dagar utan Olle-Bror. Det var lagom. Vi gick i turistkvarteren, åt brunch, (den ultimata måltiden, jag älskar brunch)! åkte till en stor helgloppis där vi fyndade en fin väska och 4 st stora "industri-lampskärmar" i sliten och halvbucklig plåt. Men vi/Erik missade den finaste skinnväskan vi någonsin sett.. Någon hade köpt den för 200:- men sen lämnat kvar den hos säljaren ett tag. Det gick inte att köpa den, inte ens för 1000:-/ Den hade kunnat kosta många 1000-lappar på en tjusigare adress.

Jag fick en sån fin present av Erik... 2 st trädockor av Alexander Girard för Vitra Designmuseum!!! Hur snäll får man bli??!! (Det här är en sån grej Erik aldrig skulle köpa till sig själv, "grejer utan direkt funktion"... men jag ÄLSKAR dem)! (Har skrivit om dem förut, här).

6 kommentarer:

Maria sa...

Dejligt med voksentur, og så til KBH - alle tiders by.
Fine ting og gaver du har fået, og samtidig et forsinket tillykke med fødselsdagen.

Klem Maria.

Johanna sa...

Åh vilken härlig resa ni har haft, och fina fynd! Tack för länken om Ylva Källström, tänkte precis som du, att jag skulle vilja rama eller förstora någon bild! Kul att du är back in blogg-business, har saknat den!

Rynke sa...

Hahaha, these little houses with the lights in them...great!

Fine Little Day sa...

Jag ser att ni var nära min favoritaffär också, Creme de la creme..

malo sa...

Grattis på högtidsdagen. Du har varit saknad efter datorhaverierna. Det är lite surrealistiskt att fylla 30, tyckte jag. Vad hände? Vilka fina fynd i underbara Köpenhamn. Och att få Girarddockor - bäst!

Frida Eklund Edman sa...

Hej, tack så väldigt mycket för gratulationerna och annat snällt! :)

Elisabeth, självklart var vi tvungna att kolla in Creme de la creme de la Edgar när vi var i stan! Så himla fint!