onsdag 28 april 2010

2,5 veckor


Vi har det bra! Allt går i snigelfart hemma, man tror man ska hinna med grejer, städa, jobba, duscha, men det är ju bara att glömma... Svante är så snäll, *Olle-Bror med. *Och plötsligt så oerhört stor och duktig!


Vi har varit hemma. Och hos Eriks föräldrar. Och i Stockholm hos mamma/pappa/mormor/morfar. Vi har varit på "Junibacken" med Olle-Bror. Till helgen kommer min syster och bästa J,M & sötaste Tage och hälsar på... Erik har byggt sandlåda till Olle-Bror, superbra! Och nu vill vi bara få klart gården.. Lägga ut gräs, plantera träd och buskar, anlägga rabatter, bygga utekök och viktigast av allt = ett plank/grind mot gatan så att man slipper oroa sig till gränsen för psykbryt för 3-åringen i "jag rymmer nu-fasen" och spring i benen hela tiden! Under sthlms-helgen hann vi med ett besök på Zetas Handelsträdgård också! = Galet inspirerande!


--
1000 TACK FÖR ALLA KOMMENTARER + GRATTIS I FÖRRA INLÄGGET! :-)

--

4 kommentarer:

angelica sa...

han ser underbar ut! jättesöt!

Minna sa...

Oi så söt pojke. (that´s my swedish). Our family loves Junibacken, I hope we can go there this summer again. I love those Girard´s wooden dolls. I just got mine :)

Gila sa...

"Allt går i snigelfart"...då kontrar jag med "Sniglar kommer också fram"...fart är inte det ultimata även om vårt samhälle vill antyda det. Gillar din blogg!

Anonym sa...

Vilken härlig och inspirerande sida!!! Otroligt söta foton på dina barn!
Var har du fått tag i Girard träfigurerna? Hittar bara utländska hemsidor att beställa ifrån?
Hälsningar Caroline