söndag 16 maj 2010

Våren på Gräddö!


Vi är väldigt privilegierade. Vi har tillgång till så härliga skärgårdsmiljöer och "extra-hem" genom våra föräldrar. Yttersby/Haga/Söderön som är Eriks föräldrahem, "Sommarstugan" på Eriks mammas sida. Djurö på min mammas sida.

På min pappas sida finns Gräddö, där min farfar Bror är född. Vi åkte dit i lördags och njöt av den första riktiga sommarvärmen och solen. På vägen dit stannade vi och turistade i Norrtälje som är en charmig stad! (Önskar att lilla Östhammar kunde lära av och inspireras av ambitionsnivån där). Vi kom fram sent till Gräddö men hann träffa min farmor och nästan hela släkten på pappas sida en snabbis innan de hade bråttom hem igen. Önskar att jag kunde åka dit lite oftare än 1 gång om året ungefär...

4 kommentarer:

Kajsa sa...

Åh Roslagen! Nu fick jag lite hemlängtan :)

Anonym sa...

Åh fine,fine familien! Håper vi ses snart igjen, O-B og Svante skal kysses ihjel!! Klem M&T&J

Anonym sa...

Åh!

Detta får mig verkligen att längta efter sommar och salta hav. Att bara sitta på en klippa med en god bok och kanske svalka tårna. Bara ta det lugnt! Påminner mig om min finfina tur till Örskär förra sommaren, boende i en liten trästuga med tillhörande eka att ro ut med (vilket var knepigare än jag trott pga ovan rodderska och grund både här å där). Men härligt var det!

Vad stor Olle-Bror har blivit. finkillen.

/Petra

Ia sa...

Vad synd att vi missade er! Det hade varit mysigt att få se er irl allihop!!