tisdag 15 mars 2011

Tantens högborg!

(Klicka för större/bättre bild)
Tisdagens tankar om hemmet: Ja nu är det alldeles uppenbart att det måste hända något på inredningsfronten... Så HÄR romantisk är jag inte. Eller, fel, VI är det inte, vi som bor här... Vi är nog egentligen lite småstökiga, poprockiga och ganska moderna, men ändå så blir det så här... strikt och strängt-bohem-gulligt-. Det är trevligt och harmoniskt, hemtrevligt och så, men det saknas en edge! Saknas punk.Vet inte hur jag ska lyckas med det?! Måste kanske våga blanda stilar lite mer och sluta matcha ihjäl mig?   Men egentligen så trivs jag helt OK!    Fast det skulle vara kul att komma vidare med sin stil någongång! (Jag vill faktiskt inte vara en tant för alltid. Hoppas att det är en övergående fas).

Ja, den nya döskallen hjälper faktiskt inte till ett dugg. Det blir gulligull iallafall! ;-)
Kanske konsten borde provocera lite mer? (Men de här två är faktiskt nya, fina prints från Fine little day. Finns på modelmini.se alldeles strax)!


Kanske är det tantblommornas fel?

Eller de ärvda möblernas?

6 kommentarer:

MARÄNG FORM sa...

Himla fint har ni det i alla fall tycker jag!

Ninette sa...

Vilket fint hem ni har! verkligen! men så har jag också lite tantsmak själv :)
Gillar dödskallen massor!!

Sammy Rose / Dos Family sa...

när jag såg ert hem i mama tänkte jag. "aaaa jag vill också ha det så där genomtänkt och genomgående"

ni har det jättefint. Just nu är jag och Jens mest trötta på att det är så barnsligt hemma hos oss. vi vill vara lite mer vuxna.

christina sa...

jag gillar verkligen ditt hem, fler såna bilder tack! :-)

www.finelittleday.com sa...

Å vad kul det är att titta in här ;)!

anïvefortheminors sa...

Vilken underbar blogg (och bostad!!), inte ett dugg tantig tycker jag, även om jag förstås är galet förtjust i tanter och tantighet överlag, hm... det här blev kanske lite förvirrat.