söndag 5 december 2010

Snapshots + juldukning


Kameraladdaren är återfunnen! Fantastiskt. Den låg i lådan märkt; "Datasladdar, laddare, kameragrejer". – VEM hade lagt den där?! De här bilderna är iallafall tagna med Eriks telefon, från imorse... Vardagsrum + liten matrumsglimt + julplantering med kronhjort med mystiskt saknade horn. Misstänker att de kanske hamnade i någon liten barnamage förra julen?

Vi tog en tur till Himlas outlet idag och jag köpte de första "löparna" någonsin i mitt liv. Har alltid tyckt att det är tantvarning på löpare... Men nu när vi ska hosta årets stora släktjul (14 vuxna 4 barn) känner jag mig plötsligt oerhört vuxen. Löparen har liksom vuxit på mig... Det blev 3 st ljust smutslila (smala ligger i mitten) till en grov vit linneduk, tänker mig en i övrigt väldigt "silvrig" dukning med typ (OBS prettovarning nu >) vita ranunkler ensamma i smala provrörsvaser eller såna där grenar med vita bär på. Eller nåt... Och så vill jag pyssla ihop några fina servettringar. (Alltså allvarligt, löpare och servettringar, vad har hänt med mig? Tänk om gardiiiner blir nästa steg?!?!) Kanske någonslags ståltråd med pärlor? Eller julgransglitter? Eller grovt snöre bara? Typ hampa? Ja, enkelt snöre blir nog finast ändå!

4 kommentarer:

WEEKDAYCARNIVAL sa...

Looks great! I have to get soon to my parents house so i can do little x-mas decorations.

STILinredningochdesign.blogspot.com sa...

ha ha prettovarning :)
Jag stod själv med duk o löpare häromdagen, det e ju så mysigt med sådan dukning till jul!

Men gardiner, jag hoppas dt e långt långt dit:)

Underbara lärkkvist du har i krukan!

Ha en fin dag

Kram madde

Anonym sa...

hej!

det är så fint hos er! älskar blandningen av alla fina saker och färger! hos mig är det just nu väldigt mkt natur och smutsgult. Kanske skulle ljusa upp med lite pastell och vitt? hm. Den där finfina figuren på stolen är verkligen...ja fin!

De som firar jul hos er kommer verkligen få en stämningsfull jul.

kram petra

Anonym sa...

Jag röstar på hampa! Det brukar alltid pigga upp! :-) Äh, skoja bara. /FL