torsdag 24 november 2011

Julkänsla utan moodboard


 Kolla, något börjar hända, han bara ritar och ritar och skriver! Med lite hjälp med bokstavsordningen blir det så här bra! Min stora kille!Alltså. Egentligen är det mest jul och advent som snurrar i skallen just nu! (Vid sidan av jobben och min otroligt olägliga influensa-släng alltså)! Så de här bilderna blir lite fel, de är inte ett aktuellt moodboard, men fina ändå, så därför får det bli ett inlägg, så att bloggen inte dör ut helt... Hoppas det blir lite personligare snart igen...

Hej så länge! :-)


PS, jag är så ledsen! Alla de här fina bilderna har hamnat direkt i mina bildmappar utan hänvisning till källan. Är det någon som känner igen något/någon? Tipsa gärna, för egentligen vill jag så klart ha med den rätta upphovsmakaren!
 Fritz Hanzen + "googlad vintage alp-bild"V: Hanna Konola H: Homestead ljushus / Ladiesandgentlemenstudio

5 kommentarer:

Aria sa...

I love the drawing!

malo sa...

Vilka fina bilder! Jag gillar plyschsoffan och alpbilden. Och vad roligt det är när barnen börjar skriva och läsa. Man minns hur det var för en själv.

Anonym sa...

Wood grain postern är här i från:

http://www.editionsof100.com/product/build

/mia

Frida sa...

Sådär ska jag ställa vår soffa också! Då ska jag stå därinne och kolla på bonde söker fru och känna mig trendig, haha! /Frida.

Rikke Graff Juel sa...

Så fin blog du har! Porcelæn er fra uh la la. http://www.uhlala-ceramics.com. De bedste hilsner Rikke fra Ellensalbum.com