tisdag 30 december 2008

Memory lane... En gång hade vi ett vardagsrum.I brist på annat att komma med just nu.. Repris på gammalt inlägg. Känns bisarrt att det faktiskt inte är mer än ungefär ett år sen som vi bodde någon annan stans... Lika bisarrt att vi haft ett vardagsrum?!

När vi blir klara med vardagsrummet här, – och dessutom blir med soffa*, då ska jag inte lämna den på minst en vecka. Och när vi "får" TV, då kommer jag ligga där minst en månad. (Har inte haft TV på ganska precis exakt ett år nu. Inget vi saknar direkt. Men ibland längtar jag efter planlöst zappande)..

* Den nya soffan ska vara "ny" och absolut INTE hemsnickrad som den förra. Erik totalvägrar nya hemmabyggen av "komfortmöbler". ;-) Vi får väl börja spara nu, så återkommer jag 2015 med nästa soff-rapport.

5 kommentarer:

Ia sa...

Vad är väl ett vardagsrum... ;-) Det är inget att ha, man måste bara städa och städa... Åtminstone hos oss. Fast just nu efter jul och nyår är det ok städat (fast det ligger redan tidningar i fåtöljerna och byxor på golvet). När det gäller TV är vi inga stortittare direkt, men vi är rätt prylfixerade, så vi har just fått en över. (Hör av dig om du är intresserad) Annars kan jag tipsa om Eye-tv, en liten USB-antenn som man kopplar till mac:en så kan man kolla där. Samtidigt som man gör något annat, för en sak i taget går ju inte.

Synd att vi inte kunde ses i julas, men Gott nytt år i alla fall!!

sara sa...

nä inga hemmabyggen för mysstunder där har man ju varit. Ett tag hade jag en tältsäng som soffa, det såg snyggt och spartanskt ut men inte var det skönt!

emma sa...

Åh, ert gamla vardagsrum var såå snyggt! Väntar med spänning på nästa. :-)

Och nej, jag har inte glömt bort bannern. Mixtrade med det där senast idag, men det funkar bara inte! Jag blir vansinnig!

Christine sa...

Vældig fin blog du har - også butikkens. (Via Eddy & Edwina) :)

malo sa...

För en som ännu inte provat hemmabygge av komfortmöbler så ser den i alla fall suveränt snygg ut. Vi vill ha en sån i källaren och kanske förbannar jag det om nåt år eller så men så länge, får jag använda bilden hos mig?