tisdag 14 april 2009

Delar av dagen i bild


Det här händer inte ofta. Att en snabbsnabbsnabb-skiss hamnar i bloggen. Idag har jag haft en date med skräcken. Tandläkaren. För första gången på många många år. Jag har sjukhusfobi som inkluderar även tandläkarmottagningar. Och allt-som-är-vasst-och-nål-skräck... Sånt som finns hos bland annat tandläkare. Jag ska laga ett hål (rotfylla)? och dra ut två visdomständer. Klarar man av det? Verkligen? Jag lär få se snart... Uhh!

Tandläkaren finns i Sthlm, så jag passade på att kolla stan och vårshoppa. (Den här och den här till exempel och jeansshorts + kavaj... precis som alla andra). Men allvarligt, efter lite "isolering" i småstan så blir man nästan lite illamående av alla grejer/butiker/gallerior som trängs i Stockholm. Alltså VEM ska köpa allt? Det är ju proppfullt. Och ALLT ska köpas och konsumeras... Alla handlar, jag med. Man mår illa. Överflöd is the word for it!

Eriks långa hår är förresten borta nu. Han fick nog, tog trimmern. Nu är huvudet rakat/trimmat tillsammans med ett jätteskägg. Det känns ok, det var fint! Sommarsnagg. :-)

PS, VÅREN! Jag älskar våren.

4 kommentarer:

Therese sa...

Delar båda dina fobier här, både masskonsumtion och tandläkarskräcken!!!Behöver verkligen gå dit men förtränger det!
Lycka till!

Carolina Sins sa...

Samma sak för mig igår, tandläkaren.

Det i kombination med en förkylning/influensa eller jag vet inte vad som hållt i sig en vecka.

Har "undvikit" tandläkaren i 10 år och nu har jag 4 hål som mäste lagas.
Det första var igår och jag låg där och var helt stel i 50 min...
Sen bedövad i 5 timmar.

"Ja, jag ser att du verkar vara en småätare" sa tandläkaren.
Avslöjad direkt av att han kollade mina tänder bara...

Ja, då var det 3 grr kvar då.

Anonym sa...

hehe, jag och Gustaf hade vadslagning häromdagen om när Erik skulle snagga sig. Jag röstade på snart och Gustaf sa att det inte skulle ske i år. Då var man 500 spänn rikare då! :-)/Frida L

dr8 sa...

Jag vill och fotobevis på Eriks nya frippa! Annars tror jag inte på det!