tisdag 28 april 2009

Tidig tapet


Den här tapeten satt bakom 4 andra i Olle-Brors rum! Den är fin, men lite obehaglig. Det är en Disney-tapet från (?) tidigt 50-tal. Musse Pigg & gänget... De ser inte direkt snälla ut, crazy eyes liksom. Inget man vill ligga och sova brevid, då får man mardrömmar. ;-) Men nu är frågan, vad blir det istället? Hur ska det se ut? Just nu har vi lämnat planen på Sandbergs barntapet "Kaj". Det lutar åt att måla väggen ljusrosa istället...

3 kommentarer:

Ida sa...

Har precis hittat hit och fastnade i säkert en timme. Vilken fantastiskt fin blogg du har! Och vad coolt det är att man kan hitta så gamla och välbehållna tapeter under.. även fast man kanske inte alltid vill ha dem sen ;)

Mrs Small Town sa...

Hej hej,

Jag har haft en rolig läsning på din blogg, då jag läst ikapp senaste månaden :-) Det är vansinnigt mycket på både mitt och Fredriks jobb just nu + renovering/bygge och allt det där. Det är tur att det är vår och ljust och härligt, det underlättar i vardagen.

KUL att ni hunnit så långt med renoveringen! Jag har skrivit det förr (tror jag i alla fall), men bara de som gjort en totalrenovering av ett hus som vet alla timmar som faktiskt ligger bakom ett fint slutresultat. På bild ser allt så lätt och enkelt ut, men verkligheten är tuffare än så. Jag blir imponerad när jag läser om allt ni hunnit med, det är helt klart!

Sedan måste jag ju passa på och gratulera lillkillen på 2 årsdagen, i efterskott.
*G r a t t i s*

Ha en bra valborg!

/Sara Small Town

Gitte sa...

Wow, vad häftig den är!! Kan du så spara en bit av de gamla tapeterna du får fram och gör en "huspärm" eller sätt upp tavlor!