lördag 25 april 2009

Going for gold...


Det här hände bland annat i veckan som nyss tog slut: Tandläkarbesöket gick bra! Ett par besök kvar, men med mindre panik nästa gång kanske? Olle-Bror blev jättestor de 2 nätter jag var borta. När jag kom hem var han en stor och kaxig dagiskille. Han är två år och trotsåldern är HÄR! Och så har han ny frisyr. Och han somnar själv i sin säng på kvällarna. -Vart tog min lilla bebis vägen??! Han har inte tid med mig, han säger, "bort mamma" och puttar på mig, vill att jag ska flytta på mig om jag "stör" honom i leken. Tänk när han ska flytta hemifrån, herregud! ;-)

Just nu gillar jag guld och varma "metaller". På översta bilden till vänster, = loppisfyndade vaser m.m som jag önskar att jag kunde ställa in i matrummet (som inte finns än). Där ska de stå i samlad tropp på vår sideboard, under den stora runda spegeln med mässingsram, brevid golv-bumlingen i mässing. (Andra bilden = grejer i kökshyllan).

Ute-säsongen är officiellt invigd! Erik har fixat ett väldigt provisoriskt ute-kök bakom containern på gården. Anna-Lena (= svärmor, farmor, mamma) har fyllt år. Ikväll bjöd vi på middag tillsammans med Frida & Gustaf. Erik gjorde supergod grillmiddag, Frida stod för den som vanligt utsökta efterrätten!

3 kommentarer:

j e n n y sa...

Hej hopp!

Trillade precis in på din blogg och måste säga att jag blev riktigt imponerad!
Vilken härligt kreativ och inspirerande oas!
Hit kommer jag gärna tillbaka så du hamnar i läslistan direkt! ;)

Ha en skön söndag!

dr8 sa...

Hej! Va söt du var på bilden! Vi syns på Fredag!

Frida Eklund Edman sa...

...Kanske för att man inte ser så mycket? (Tack)! ;-O