tisdag 9 juni 2009

Dagens skörd i brevlådorna

Och jag som trodde att jag skulle få inspirations-läsa/titta i de här två, "hela dagen", men nope, det har kommit nya små-jobb = nya deadlines och trevliga kunder*.. (* jag står i butiken samtidigt, ungefär 2-3 dagar i veckan, Erik står andra hälften) Nu har klockan hunnit bli halv 5 och de är fortfarande oöppnade! Snart måste det bli fika-läsa paus! :-)

Och dessutom, fick en extra-trevlig bokningsbekräftelse som helt oväntat hamnade i min inbox. Bästa Erik har tydligen bokat resa + boende till/i Köpenhamn under modemässan i augusti. Superkul, för vi ska bo här.

3 kommentarer:

Carolina Sins sa...

Fick tips om det där roliga hotellet från Karin från min Beckmans-klass, hon har sovit i flera av rummen. Kul idè det där med att rummen är så olika!

ida sa...

Åh, vi har bott där de tre senaste gångerna vi varit i köpenhamn. Det är verkligen schysst, bra läge och bra pris!

Mimmi Staaf sa...

Hallå Hallå!
Jag beundrar din blogg, du är verkligen grym på det du gör! Sant inspirerande. Jag hittade till din blogg genom Josefin Johansson - är nämligen flickvän till hennes bror Joakim. Jag har lagt till dig på en lista på min blogg som heter "Tycker om..." där jag tänkte samla lite olika bloggar som inspirerar mig. Tänkte kolla om det var ok och sen ville jag självklart ta tillfället i akt att visa uppskattning till din fantastiska blogg!
Ha det bra! MVH Mimmi Staaf
mimmistaaf.blogspot.com