torsdag 21 januari 2010

Jonathan Adler i Sverige!

Åh, Jonathan Adler är en favvo-formgivare vars produkter man numera kan köpa från Sverige! Tapetorama.se har tagit hem en liten ytte-pyttedel av hans stora produktion. Så här skriver Tapetorama i pressreleasen;

" Blanda elegansen hos Gio Ponti, humorn hos Alexander Girard, och hämningslösheten hos David Hicks, med influenser från ett flertal av 60-talets designikoner. Då får du en uppfattning om stilen hos New York-baserade keramikern/designern/inredaren Jonathan Adler. Jonathan Adler gör själv prototyperna till all keramik, som sedan till största delen tillverkas i Peru av hantverkare knutna till fairtrade-organisationen Aid to Artisans.

Nu finns för första gången Jonathan Adlers galna men stilfulla inredningsdesign att köpa i Sverige. Vi håller för fullt på att fylla både vår Malmöbutik och webshop med grejer. Titta gärna på jonathanadler.com så länge och kom gärna med önskemål om vad vi ska ta hem."

6 kommentarer:

Emma sa...

Fina saker! Kan man beställa från er butik? Bor inte i Malmö.

Emma sa...

Fina saker!!! Kan man beställa från er butik? Bor inte i Malmö.

Fridasfina sa...

Hej Emma! Nej "min butik" (modelmini.se) har inte Jonathan Adlers grejer, men tapatorama är ju en webbshop, så det ska nog inte vara några problem att handla direkt av dem! ;)

Emma sa...

Ååå det är jag som läser för snabbt (slarvigt) tack, ska kolla upp det.

milla sa...

Hej, kika in och fastnade direkt..Kul med lite nytt att läsa. Gillar Jonathan Adler, kommer säkert bli en framtida klassiker.Milla

milla sa...

Här fastnade jag en stund..gillar Jonathan Adlers grejer, kommer säkerligen bli en framtida klassiker.Milla