tisdag 2 mars 2010

Julie Verhoeven för H&M Home


Duktiga modeillustratören Julie Verhoeven samarbetar med HM i en serie textiltryck för deras inredningskollektion. Själv har jag svårt för stora "föreställande" textiltryck på kuddar/sängkläder för hemmet, men jag skulle gärna ha något "annat alster" av Julie inom glas och ram. (Har en tavla/utriven tidningssida sedan tidigare, men det får gärna bli fler)!

3 kommentarer:

Anneli :o) sa...

Hej ! Gillar Din blogg !

Vad fint hos H&M, såg även Din fina vägg i inlägget efter detta ! Inspirerande ! Jag förstår hur Du tänker med stora mönster, men man kanske kan köpa ett kuddfodral (eller nåt annat) och rama in istället :-)

Ha det gott, kram Anneli W

Emma sa...

Jag brukar inte heller falla för bäddset med stora mönster, men jag kunde inte motstå att köpa hem Julie Verhoevens H&M-påslakan. Jag är supernöjd! Underbar kvalité och det fina är att när man tröttnar på Julies illisar så kan man bara vända på påslakanet, för baksidan är helt vit.
Tack för en jätteinspirerande blogg, Frida!

Katja sa...

Superfin blogg, tänker lägga till den i min bloggs länklista :) Håller med om att det är lite svårt med prints på sängkläder, men en väska med hennes tryck har jag precis klickat hem! <3