söndag 28 februari 2010

Hagahelg, husfix och mera sjukt...

Snön töar bort! :-)

Vi hade fredagsmys med övernattning på Haga för att fira E's föräldrars senaste roliga projekt, som jag kan berätta mer om vid ett annat tillfälle.


Olle-Bror är rejält sjuk igen, det bröt ut på fredagskvällen med ordentlig ögoninflammation, 40°-feber med en nerkräkt bil som följd, superförkylning och hosta.. Det får bli akut-tid på sjukan imorgon för att se om antibiotika kan hjälpa till den här gången... (jag gissar att det är lösningen faktiskt! Är absolut inte för onödig medicinering, men jag stör mig på nonchalant bemötande hos den lokala sjukvården som inte ens bemödar sig att ta prover på uppebart sjuka barn med kommentaren "det går över".. –Jamen, självklart, men om en eller tre veckor?!?! undrar man då...

Det blir 2 vita stockväggar även i matrummet + annons-fynd bakom en masonitskiva i väggen.

Vi fixar hemma idag medan Olle-Bror inte rör sig från tv-soffan och Pippi-filmerna... Lägger i golvväremeslingorna i badrummet inför sista lagret cement som gjuts i under veckan, gipsar klart det sista i matrummet och jag ska slipa och måla spjälsängen + grundmåla den blivande badrumsdörren... Hoppas på en någorlunda frisk vecka, vi har inte tid med mer sjukdom nu!

Matrummet + utsikt mot vardagsrummet... = hinner vi klart?!?!

Det känns lite tveksamt att vi ska hinna klart med allting på "att-göra-listan" till bebis-deadline i början av april... Ibland önskar man att vi hade hantverkshjälp och INTE skulle envisas med att göra allt (utom el & vatten) renoveringsjobb själva...

3 kommentarer:

Lisa sa...

Vilket jättejobb ni gör. Vi har byggt hus för ca 1 1/2 år sedan och har också gjort mycket själva. Allt är därav förstås inte riktigt klart än..det tar tid och tid har man inte i överflöd direkt. Gillar verkligen era stockväggar. Har ni fyndat det under lager av annat, eller sätter ni dit de själva?

Lisa

Kärleksallen sa...

Säg till om Ni vill ha hjälp, vi hjälper så gärna!!!
Krama Olle-Bror från oss!!! Kram Johanna

Sandra sa...

Underbart fin vägg. Ser fram emot att se det färdiga resultatet.