torsdag 28 april 2011

Snapshots
1. Sommarens outfit - leopardsuit! (Men om jag ska va ärlig och trots en ganska smickrande bild just här, så blir det nog mest fatsuit av typen tält om jag inte reser mig ur datastolen och rör på arslet snart! Det är en sorglig syn. Kroppsligt förfall i rasande tempo). Hur långt kan man ta konsten att totalt skita i sig själv, sitt utseende, sin kropp och visst, för den delen också, själ!?

2. Tornvillan igen. Nu är det lägenheten som renoveras och jag har bossat över de nya ytskikten. (Färgval, tapeter och kakel). Svårt och kul att hålla sig "neutral" då lägenheten ska hyras ut och passa "de flesta". (Tornvillan = mera här).

3. UTE! Det är så härligt på gården. Vi har äntligen fixat parasoll, köpt fina växter (olivträd, lavendel, massor av olika kryddor, clematis, fröer för olika vallmo, riddarsporrar och brudslöja, morötter, rödbeta och bondbönor). Jag är så glad för vår lilla trädgård!

4. Utsikten precis till vänster om dataskärmen.. (Buddy Lee) Dockorna är inte mina (står på Eriks sida av skrivbordet), men fina för det.

PS! Veronica Maggio!

8 kommentarer:

Tant Johanna sa...

Åh, tack Frida för såhär många nya fina inlägg från dig. Du har gjort min morgon :)
Massa kramar tanten

MOKKASIN sa...

Hej där :)
Gillar ditt lite ovanliga sätt att blogga ;)) Först lite halvtyst sen megarace i fina inlägg. Ska det va så ska det liksom!

Ha en fin valborg och kram!

lilla.u sa...

Åh! Du har kruk-huvuden!! Lyckosa dig!
Jag letar efter dem på alls kopplade jag går på. Så fina!
Trevlig helg! u.

www.finelittleday.com sa...

Låter som att det blir en fantastisk liten trädgård.

Snygg, i leopard eller ej, är du alltid :)

MANDY sa...

Love that first shot .... and the chair !!!

Fridasfina sa...

Åh! Vad alla är snälla! Thank U!

Alex sa...

Och nu blev jag ännu mer sugen på att klippa håret mer. Så fin längd.

mariecharlot sa...

wonderful blog!