fredag 2 december 2011

Tornvillans lägenhet = check!


Under hösten har Erik bland annat jobbat med att renovera den stora lägenheten i Tornvillan*. Deadline var den 1:a december då en ny hyresgäst (en stor barnfamilj) flyttade in i funkislägenheten med tillhörande (också nyrenoverad) källare. Han (E) gjorde det skitbra, det blev så fint!

Jag har också varit involverad. Bland annat valde jag alla ytskikt, långt innan vi visste vem som skulle flytta in. Tanken var att skapa en lugn bas som ska funka i många år och passa många olika typer av människor. Och passa "själen" i lägenheten. Budgeten var som vanligt micro-liten, men jag gillar att ha tajta ramar och istället göra det bästa av det man har tillgängligt...

Tyvärr hann vi aldrig ta några bilder på det färdiga resultatet, bara risiga "work in progress"-bilder med mobilkameran. Men man fattar ju grejen i alla fall. :-)

* Tornvillan är ett stort funkishus i Östhammar som ägs av Eriks familj och drivs av familjeföretaget Nordanvik där Erik jobbar mestadels just nu. Huset har renoverats av E + familj under 2009-2010. Utöver lägenheten på bildglimtarna finns flera företag och konferenslokal i huset.

5 kommentarer:

C sa...

Ser fantastiskt fint ut, vad grymma ni är på det där!

C sa...

Fantastiskt fint, vad grymma ni är på det där!

Tant Johanna sa...

Ser helt underbart fint ut. Kul!
Hoppas att ni har en skön söndag.
Kram tanten

Elisabet sa...

Hej, Det ser valdigt snyggt ut. En liten fraga. fonten som du anvander pa bilderna, skulle jag kunna fa veta vad den heter? Gillar den valdigt mycket och skulle vilja anvanda den till mina julkort som jag haller pa att gora nu.

tack

Hanna sa...

Ser superfint ut!! Bra gjort! Gillar också när man får tänka till och jobba efter vad man har.
Kram
Hanna