lördag 21 januari 2012

Formex SS12


Utställningar av Synnöve Mörk är alltid inspirerande! Här i mässentrén.
I år är första gången jag hinner gå två dagar på Formex-mässan! Idag har jag hunnit kolla runt en snabbis i halva mässan och imorgon blir det en heldag. Jag ska berätta vad som är planen med det en annan gång, men jag ska köpa in grejer till Modelmini så klart. (Som jag ska fortsätta att driva om någon undrade... Ett alldeles eget inlägg om det kommer snart)! Finheter från bland annat dessa: Ferm Living, Bobo Choses m.fl kommer att följa med hem i form av bokade ordrar inför nästa säsong...

Pasteller och trä... har ju hängt med ett tag i trendsvängen. Den här tunna porslinsserien med "råa kanter" tycker jag mycket om...
Det här staketet (som man köper på löpmeter) till höger är också himla fint! Det och allt annat som finns i trädgårdsdelen har jag kvar att se. Pepp!
Nu längtar tanten i mig ut, till våren och till mitt spirande trädgårdsintresse!

4 kommentarer:

lilla.u sa...

det där staketet.
så perfekt till vår stuga på ön.
vet du var det kom ifrån? företag?

och din blogg - i like!!!

Anonym sa...

ja....!! vad glad jag blir att du ska fortsatta driva modelmini..!

littleoldlady sa...

Så underbart glad jag blev nu att härliga Modelmini ska fortsätta finnas. Hurra!

Fridasfina sa...

Åh tack snälla ni, vad kul! Ja, nu är vi alive and kickin' igen. Och det kommer att bli så bra! Jag är jätteglad och peppad!

Lilla U > Ang. staketet kommer jag tyvärr inte ihåg, men jag vet att jag har sett det i någon av de stora tidningarna som finns ute nu - gissar på Elle Interiör! Kan kolla om jag hittar det igen så ska jag höra av mig! :-)