onsdag 11 januari 2012

Hidden message! :-)Bilder: (över)  Emmas Pinterest + Fjellby (under) Nordic Bliss / Hello Tiger > Note to self


Hej! Bara en liten parantes, jag är så skitdålig på att hålla ordning på var mina inspirationsbilder kommer ifrån... Och så känner jag att om jag någonsin ska lyckas få ur mig några inlägg så kanske jag får strunta i det då - och hoppas att om någon känner igen ngn bild - let me know!

Och så vet jag inte åt vilket håll den här superflickiga, romantiska stilen jag tydligen är inne på är på väg? Jag är nog egentligen en ganska oromantisk typ... Men det måste kanske få utlopp så här via bilder istället för i verkligheten?
Via: Below the clouds

V: ? / H: Lucky Boy Sunday
Tillägg, nån timme senare: Jag undrar om det var mitt undermedvetna som valde de här bilderna åt mig? Nu när jag läser det väldigt tydliga (men helt oplanerade!) meddelandet, så här i efterhand;

"Forget shit and move on – because when you stop and look around this life is pretty amazing"

Kanske är det framtiden som vill säga mig något?!
Godnatt. :-)

3 kommentarer:

noendtodesign sa...

Great posts!
Makes me feel so optimistic from the morning:)

Hedvigochjag.se sa...

Hej Frida!

Köpte en poster hos dig innan jul. Tack för snabb leverans!

Tips om det där med bilder.. Jag vet hur det är.. man bara sparar ner och sen så har man ingen aning om vart man hittade dem. MEN jag brukar ändra namnet på bilden när jag sparar den till sidans namn, så kan man lätt hitta länken.

Hur går det med butiken? Jag hoppas att ni fortsätter för jag har precis upptäckt den och tycker att den är superfin. Sugen på vårnyhter också.

Kram Terese

Elina sa...

Underbara bilder!