torsdag 6 december 2007

Uppdatering: Kök
Köket levereras i nästa vecka. Det är inte på långa vägar färdigt att monteras ännu, el ska dras, gips sättas upp, golv ska läggas i utbyggnaden... m.m, m.m. Men vi har enats om materialet bakom diskbänken iallafall! Det blir ett "golv" (klick-golv) i mellanmörkt-trä, som matchar matsalsmöbeln i matrummet intill.. Vi jagar offerter på måttbeställda rostfria diskbänkar men det är dyrt... Luckorna blev tillslut ikeas högblanka vita med de minsta rostfria handtagen till.

En fantastiskt bra grej sen sist: Vi "får" en 8 kvm stor glasveranda utanför köket! (+ balkongen 6 kvm, med 2 dörrar till, en från köket, den andra från glasverandan).. Eriks pappa ritade om planritningarna och, oj vad bra det blev! (Särskilt bra blev det nya för Gustaf och Frida i deras lägenhet ovanför oss, de vinner massor med utrymme nu).. Där kan jag kanske leva ut den "danska" sidan av inredningsintresset? Det kanske kan bli någon slags vinterträdgård/orangeri där, med härligt slita krukor i travar, glaskupoler och allmänt romantiskt och shabby chick? Åh, vad bra vi har det!! :-)

PS. Tomten, den här superfina matplasen står högst upp på köks-önskelistan! (Annars får vi fejka ihop något liknade själva)..

Inga kommentarer: