onsdag 22 februari 2012

The end of an era...Vi har stängt butiken sedan ett par veckor. (Men inte webbshopen)! Så bestämdes det efter många och långa turer. Nu känns det bara bra! Och skönt... Men det här inlägget har ändå varit svårt att göra. Tagit flera kvällar, jag har blivit förbannad på det tunna bildmaterialet och insett att vi inte har tagit tillräckligt med bilder! Synd såklart, för jag tycker verkligen att butiken var värd en bättre dokumentation!

Det blir lätt spretigt med sammanfattningar.
Men här kommer en kort bildkavalkad av varierande kvalitet!Jag kommer att driva Modelmini.se vidare med ett ändrat fokus, mindre kläder, mer inredning, leksaker och allmänna finheter. Klädmärken som vi behåller är: Mini rodini, Bobo Choses, Popupshop & så fortsätter vi med snygg-sneakers från Hummel. På inredningsfronten blir det många fina nyheter från bland annat Ferm Living, Fine Little Day, Lucky Boy Sunday m.fl.
Och vi har nya hyregästen till lokalen. (Som vi nu i praktiken blir hyresvärdar till, även om det i terorin är E:s föräldrar som äger fastigheten och tar emot hyrorna). Det blir vår "granne" inredningsbutiken Magasin Hemmavid. Jättebra för stan, bra för dem och bra för oss, för vi vet att det kommer att kännas fint att gå förbi där varje dag och se hur snyggt de gör i butiken och skyltfönstret osv, osv. WIN/WIN helt enkelt! :-)


10 kommentarer:

Minna sa...

It looked so beautiful. Sad but I understand you. You have so nice style : )

Sophie sa...

Ser fram emot vårnyheterna i webbshoppen. För de börjar väl droppa in nu?:)

Anonym sa...

Finfin dokumentation tycker jag! Tur att webbshoppen finns kvar.:)

Caroline sa...

En av de bästa sakerna med att besöka Östhammar var er fina butik. Ni fick till allt så bra att man ville ha minst en av varje. Lite trist att butiken inte finns kvar så man kan klämma och känna men kul att ni har kvar webshopen! :)

Ha en fin dag!

JOHANNA sa...

men gud så fint det ser ut!
jag ska minsann titta in lite då och då i din weshop nu och bli inspirerad ;)

marie sa...

I give you ,with lots of love, a blogaward! x

Magasin Hemmavid sa...

Man har ju vant sig vid ert fina inspirerande skyltfönster så det känns lite konstigt att det försvinner men vi ligger i startgroparna. Massor med nya varor väntar och vi ser verkligen fram emot att flytta in i butiken. Lite prestationsångest att "få till det" i dessa gigantiska fönster dock :)
Lycka till med nysatsningen!!

fanny sa...

Du/ Ni har så fruktansvärt god smak! Jag blir på riktigt bra humör av att läsa den här bloggen! Den känns som vår och sommar ! :) tack!

Gabriella sa...

Så tråkigt, det ser så himla fint ut. Tänk om ni hade funnits i Göteborg!Saknar verkligen en butik med er blandning och konstnärlighet!
Lycka till med webben!

madeleine sa...

himla fin butik alltså!
synd att jag aldrig besökte er men jag är glad att er webshop är kvar!