söndag 5 februari 2012

I väntan på innehåll & återfunnen kamera...


Nu ska det alltså fyllas på med andra, nya bilder! Och mera ramar! Och kanske lite småprylar som passar att hänga från en spik? More is more, känns som ett passande motto-to-be för den här väggen. Btw, lampskärmen är en slaktad tyllkjol i strl. XL från Indiskas julrea! :-)
– Tadaa! Typ två år senare än planerat, vårt soon-to-be "personliga galleri" har kommit en bit på väg idag! Heja! Ramarna är på plats, nu ska de fyllas med våra finaste bilder* och ännu mera ramar. *(Det ger mig såklart viss prestationsångest)! Så, nu ska jag rota i fotoarkiven och se till att fixa A3-skrivaren OCH kameran (fotar bara med telefonen just nu, därav supercrappy-bildkvalitet om någon undrar) så kanske de kan fyllas av innehåll nån gång i februari 2014!

Tack mamma & pappa för födelsedagsblommorna! Dom är fortfarande fina!


6 kommentarer:

Svenja sa...

looks beautiful, good things need time, its normal!
enjoy your sunday, svenja

http://traumzuhause.blogspot.com/

noendtodesign sa...

lovely:)

Anonym sa...

hej! gillar verkligen den här bloggen. ett fint rum att kliva in i. kram!

ellen @ distant diying.se

Jenny L i Grimle sa...

Hej Frida, Hur har ni behandlat era golv? Är det vanlig såpskurning, eller hur har ni gjort för att det ska se så där silvergrå ut?

Dagar hos mig sa...

Fin tavel/fotovägg:)

Fröken Pyssel sa...

Vad fint ni har det! Underbar lampa och jättefin tavelvägg! Det är inte helt lätt att få till en bra tavelvägg men du har lyckats jättebra!