fredag 24 februari 2012

Loppislampor, konst, frisyr + fin fredag!


Tycker att det borde sitta en liten lapp på den här tavlan av Emilia Ilke - att den är reseverad för mig. Men det är den inte, men bor du i Lund kan du kolla in den och andra mästerverk på Galleri Ängeln / 25 feb- 13 mars 2012.Nya lampor för 15:- på loppis idag. Vilket fynd! Kanske kan de få bli nya sänglampor? Men hur får man upp dem i taket på ett snyggt sätt och hur gör man med sladden? – Tips någon?

Sen skulle det sitta fint med en fin frisyr ovanpå allt annat! Om man får önska alltså. Och flätor är fint, kanske ska försöka lära mig hur man gör inbakade, det har jag velat i flera år!

Bild via:
Och snart är det dags att springa till dagis och sen så brakar hela fredagsmyset loss. Olle-Bror har storslagna middagsplaner efter att ha sett "överraskningen" på Bolibompa imorse. Spännande!

Trevlig helg!

13 kommentarer:

Mimmi Staaf sa...

Oooo vilket fynd! Allt superfint som vanligt :-)

MOKKASIN sa...

Vikka snygga! Och jag skulle ha hört av mig långt och klokt men veckan har gått och nu är det fredag! Och wow så fint i gamla affären och hurra så bra det kommer bli nu!

Och förresten så tänkte jag - shit vad hon är grym på flätning! Fin till fredagshämtning på dagis och myset och allt. Men jaja, jag tror du är fredagssnygg ändå! Kraam!

DoYouFancyThis sa...

Superfina lampor! Häng upp dem i taket som sänglampor, som här http://riazzoli.blogspot.com/2012/02/lamp-love_24.html)! Trevlig helg :)
/Hanna

DoreDoris sa...

Vilket toppenfynd!! Hur fina som helst.
Maj gadd vilket tjockt hår den där flätan är gjord i... Fint!

Kim Baise sa...

i love the emilia ilke art <3 and that braid is fantastic!!!!!

Anonym sa...

Hej! Här kommer ett sent lamptips av mig! Jag har köpt textilsladd på meter hos en byggnadsvårdare, till mitt loppisfynd i mässing. Då kan du ju anpassa längden som du vill. Annars sätter du upp konsoler och fäster dem i. Snyggt det med.:-)

Anonym sa...

Jättesnygga lampor! Det är härligt att göra loppisfynd.
Jag vill också lära mig att göra inbakade flätor på mig själv. Tycker det ser så fint ut.
Emma

Krutrut-Lisa sa...

http://fromscandinaviawithlove.tumblr.com/post/17816353108/photo-by-petra-bindel

Känns onekligen som dina!

Kram Krutrut-Lisa

Hanna sa...

Älskar loppisfynd. Går liksom mer igång på det än dyra snyggsaker.. Hittade två jättesöta små skålar i mässing på Myrorna igår. 5 kr styck! Lycka alltså. Dina lampor kommer bli jättefin sänglampor!
Kram
Hanna

Josefine Betonggruvan sa...

Nej men vilket äkta bra fynd med lamporna!!

Louise Alexandersson fotografier sa...

vilken underbar fläta

kram louise

Susan sa...

Hej. Tittar in på din blogg för första gången :) fin.
Dessutom fyndade jag en likadan lampa som du fyndat. Har du dem som sänglampor nu?
Jag har själv en sänglampa som hänger från taket, också ett loppisfynd. Jag bytte lampsockeln till en som har själva strömbrytaren (en stadigt band med knopp i ändan) i lampsockeln. Praktiskt och fint.

Jessica sa...

Gud vilken fin fläta! Gillar!