lördag 5 maj 2012

Around the blogworld...


Bild via: Creature comforts > via from thegreatdivorce


Hej! Jag har känt mig lite less på bloggandet ett tag, eller ja inte bara bloggandet utan tom och less på ganska mycket faktiskt. Och helt allvarligt, fast jag är 32 (eller är jag 33?!?) och vuxen (eh) så tror jag ett en stor bov i det dramat heter Avundsjukan. Helt plötsligt har jag börjat jämföra mig själv med alla andra! Och "alla andra" är ju i mitt fall just nu alla fantastiskt duktiga bloggare. I normala fall blir jag superinspirerad och glad av dem. Nu har jag istället fått en rejäl baksmälla av all duktighet, coolhet och stylad snygghet...

Klart jag fattar (och är helt med på) att bloggvärlden handlar om att visa de snygga, städade hörnen och bitarna av sitt liv. För vem vill egentligen läsa om och titta på en tråkig vardag som man själv har mer än alldeles nog av?! Vet inte, har ingen lösning alls, men hur som helst, jag är inte ensam om att känna så här. Finfina bloggen Creature comforts har ett grymt bra inlägg på ämnet idag. Jag deltar inte i utmaningen "Things I'm afraid to tell you" idag. För jag vet inte hur jag ska få till balansen riktigt. Än.

Bilder via, Creature comforts. One step by Kim Smith / Be True to Who you Are by Kal Barteski


En annan grej. Jag åker till Göteborg imorgon bitti för att träffa min syrra och - kors i taket - gå på Bloggforum! Nu har jag helt tagit mig ur min normala "box" och vet inte hur det kommer gå för (okej, det här är jag lite rädd för att berätta) jag är helt socialt handikappad... Tycker det är jobbigt med nya människor osv osv. Men OM jag skulle träffa på någon som ibland tittar in här - GUD VA KUL! Och läskigt så klart. Nu ska jag packa och dricka te i "lugn och ro"! (Säkert, jag är tokstressad)... Mitt killgäng är på Haga, och Olle-Bror har fått en ny kompis. En fin liten blogghistoria i sig, som jag kan ta en annan dag!

Hur som helst... Alla som ibland förvånar mig med att både läsa, kommentera och prenumerera på min "stackars blogg" ha en superhärlig kväll ikväll och söndag imorgon! Bara för ER EGEN SKULL! Om jag kunde skulle jag vilja krama om er allihop!

Frida

10 kommentarer:

Maria/Husligheter sa...

Åh, så där tror jag vi alla känner ibland. Man jämför ALLT med andra bloggare – hur fint man bor, hur mycket/bra man bloggar, hur lyckad karriär man fått tack vare bloggen, hur många läsare, hur många kommentarer ... Då och då är det nog bra att påminna sig själv om att det är en BLOGG. Inte LIVET. Det levs någon annanstans. =)

Jag ska också på Bloggforum, så då ses vi där! Jag är snäll, jag lovar!

Sarah sa...

Men du har ju världens finaste blogg. Kram vännen

Lina på rumochrabalder sa...

Känner igen mig i dina ord. Att jämföra sig med andra bloggare är något jag gör varje dag. Men sen tänker jag att jag bloggar för min egen skull mest och jag vill visa finheter som gör mig glad och kan de göra någon annan glad också är min lycka gjord. Bilder tagna med en sketen digitalkamera kan vara nog så trevliga som de som är tagna med en riktig kamera.Inte mer än så. Jämföran är onödig för det finns alltid större, bättre och vackrare. Kram till dig fina Frida!

MOKKASIN sa...

Och jag är också snäll!! Ses imorgon då!

Anonym sa...

Att det inte ska finnas något mellanting, antingen är jag fantastisk eller usel och inget lagom. Du inspirerar hur som helst mig. Underbart att du tar dig utanför boxen! Lycka till. /Elaine

Emma sa...

Sköt om dig fina du. Ha så roligt på bloggeventet och tänk på att du är bra som du är :)

MANNY-KEN sa...

Ok. FIY. Så är din blogg då himla fin att jag vill gå kurs hos dig!

Mimmi Staaf sa...

Stor kram tillbaka! Du är GRYM Frida! Du är på min inuti-huvudet-anslagstavla-förebildsporträtt-peppande-människor. <3

lilla.u sa...

visst är det så - att man tittar och tänker och t o m tröttnar lite på viss perfektion.
det är ju inte mänskligt. och så vill man 'också, liksom' ...
men samtidigt så inspireras man av andra och fina bloggar. som din t ex.
och det jämnar kanske ut sig i slutet.

hoppas att bloggeventet var bra. hade så gärna velat åka ...

kram, ulrika

Caroline sa...

Här var det igenkänning av hög grad. Kan också halka in på de tankebanorna ibland. Du inspirerar mig och jag gillar dina inlägg på alla sätt och vis. Ja för mig är du en av dem som emellanåt gör mig lite matt i pälsen för du är så bra på det du gör! :)

Ha en fin dag!