tisdag 8 maj 2012

Tack för senast - Bloggforum 2012


Frida (Trendenser), Clara (Underbara Clara) höll premiärföreläsning ihop med forskaren Annakarin Nyberg. Grymt! 
Bilden från Elins (lillasysters) Instagram.
Så jag åkte till Göteborg och det gjorde jag verkligen rätt i! Två peppande dagar som satte fart på tankarna. 1000-tack Frida på Trendenser som ordnat tillsammans med Anna/Milk. Och alla som pratade under dagarna, ingen nämnd, ingen glömd... Utöver all input från föredragen och den snygga miljön på Clarion Post så tycke jag det var supermysigt att träffa nya och gamla bloggbekanta "i köttet" som det uttrycktes lite läbbigt men roligt av moderatorn Karin Adelsköld. Alla var så snälla, gulliga (och - snygga)! Jag lägger till ett par nya bekanta i min blogglista på en gång!

Hann med en sväng på stan innan allt drog igång. Mitt prio-ett besök var Artilleriet. Herregud vilken butik! Hypen är inte överdriven, alla hyllningar är motiverade! Inspirerande, som sagt, hela resan!

Flyg, då känner man sig lite lyxig...

2 kommentarer:

Lina på rumochrabalder sa...

Det är så skoj att följa alla reseberättelser från bloggforum! Det verkar ha varit riktigt lyckat. Fina bilder!

Frida sa...

Stort tack för att du kom. Jag är så glad för alla er som tog av er tid och reste långt för att komma till Göteborg i två dagar. Jättekul att ses i "köttet" och få ett ansikte och en person till allt det fina. Jag har lagt till dig i min länklista på bloggen (fattar inte varför jag inte gjort det innan, jag läser ju din blogg men är sämst i världen på att kommentera!). Hoppas att det är OK med dig. Om inte får du hojta!