onsdag 17 februari 2010

Vårtecken + mera renovering...


De nya vårkollektionerna har börjat rasa in i butiken, och det är så mycket fiiint! :-) Det är mitt jobb att plåta allt som vanligt. Ibland är det lätt att börja göra annat med kameran i handen.. Som att fota Olle-Brors vårkläder eller annat löst runt omkring...


Och ja, just det, vi har tagit på oss ytterligare lite "renoverings-jobb" utöver lägenheten...

Vi måste byta stil i butiken, den färgglada poppiga/retro-stilen funkar inte för oss längre... Det blir för mycket, tror vi behöver en lugnare bas i butiken för att kläderna och prylarna ska få rätt inramning.. Här är ett "moodboard" som utgår från butikens förutsättningar. Vi ska måla om och försöka minimera alla inslag från ikea så långt det går.. Just nu pågår diskussionen om vi ska måla murstocken som finns i butiken eller försöka putsa den med "rå betong" för att få en lite coolare känsla.. Hmm, fortsättning följer!

4 kommentarer:

Sammy Rose sa...

Misstänker att våra hem påminner lite om varandra. och ibland längtar jag bort från den popiga stilen. Butiken kommer säkert bli jättefin.

var inte johanna flyckt hemma hos er och plåatde med?

Friska viljor borde du gilla.

Fridasfina sa...

Johanna + fotograf kommer och plåtar hos oss i mitten av maj. = Supernervöst!(Men en bra anledning att snabba på med renoveringen)! :)

Kärleksallen sa...

Oj oj oj vad fint det kommer att bli Frida! Jag tycker att det är fint nu med men jag tror detta kommer att slå!!!!

Jag kikar in nån dag för lite prat! Kramar Johanna

sara sa...

ja det är säkert bra. fast allt ni gör verkar bli fint. skönt att minimera ikea var där häromdagen och kände verkligen att jag tycker det blir för mycket ikea över allt. hemma hos oss också.