söndag 9 januari 2011

Frisyr utan direkt förändring + tantbord + indianskor

Nu ska julen ut, men det här lilla extrabordet vi tog in till julafton får nog stå kvar... Det ser lite tantigt ut märker jag. Men trevligt! Tant kanske är det nya svarta?! ;-)


Jag klippte ingen lugg. Jag gjorde ingen dramatisk färgning. Jag drog till med samma frisyr som jag alltid haft sedan 12-årsåldern. Lång page. Mellanblond. Spännande indeed...

Förövrigt längtar jag lite till våren och känner för indian-hippie-temat just ikväll. Ett par klassiska Minnetonkas kanske skulle sitta fint? Så man blir lite Pocahontas-fin! Vi kommer ta in det ekologiska barntoffel-märket Bellio till Modelmini i vår och de har fina barnvarianter på samma tema!

Barntofflor från Bellio, finns hos Modelmini i vår. Minnetonkas från Hippieshop.com. (Kanske indian-tant är det nya svarta ikväll)?!

5 kommentarer:

Kärleksallen sa...

Du är så fin Frida och jag är så stolt över ert fina repotage, jag känner ju dom som är med i tidningen liksom!!! :-). Älskar dom vita indiantofflorna från Bellio, kommer ner och köper när ni får in dem! Kram

Tant Johanna sa...

Så fin du blev i håret! Jag måste också erkänna att jag köpte mama idag bara för att få kika på reportaget från ert hem :) Vad fint ni har det! Och så glad jag blev när jag läste att ni träffade när ni var 16, jag och min A träffades nämligen när vi var 15 så det känns alltid lite extra kul när man träffar eller läser om par som också träffades i ung ålder, tillhör ju inte vanligheten nu.. Nu blev det lite personligt här :) Jaja, fint hem har ni och inspirerar gör ni med!

Fridasfina sa...

Hej! TACK vad snälla ni är! Jag har dubbla känslor för reportaget men känner mig iallafall nöjd med frisyren! ;-)

Ja, vi träffades väldigt tidigt, har inte varit tillsammans konstant sedan dess men det känns lite sjukt att säga att man "i princip" har varit tillsammans sedan 1995... / F

AprillAprill Johanna sa...

Du e så snygg så! Och tant-bordet likaså. Och såå fint reporaget var. Jag blev väldigt inspirerad och möblerade genast om på vårt sideboard med ditt stillebentänk i huvudet. Kram!

Kristin sa...

Hej Frida! Vill också säga att reportaget om er var så fint! Ni är imponerande och inspirerande! Häftigt att ni gör det ni verkligen vill, och att ni gör det så bra! Härligt att få läsa om sån´a som er, och att få fortsätta följa er på bloggen!

Keep up the good work! Och ge oss gärna lite inredningsinspiration nu när vi längtar efter våren!