lördag 22 januari 2011

Mimmi StaafTill salu hos Mimmi. Väldigt tjusig!

 Har ni sett tapetseraren Mimmi Staafs redesignade möbel-pastell-drömmar? Sött som macarones! Så snyggt... Flickigt, poppigt, retro, coolt och romantiskt på samma gång.

Foto:
Joakim Johannson / mimmistaaf.com
Mimmi har en fin blogg också! Här.

12 kommentarer:

. sa...

Sketasfint! Måste nog sno några idéer! /Frida L.

Rilla, sa...

FINT!

Ylva sa...

jag hittade precis hennes sajt, underbart!!

Mikkili.com sa...

Wow, beautiful all those soft colors.

Mvh/Borstahusen sa...

Vilket bra tips! Tackelitack för det! Dammråttor eller inte, ert sovrum ser fantastiskt behagligt och fint ut. Varma hälsningar/Malin

Krutrut-Lisa sa...

Supernajs!

Kram Krutrut-Lisa

Amanda - Harrys mamma sa...

Vilken underbart fin och inspirerande blogg du har! Jag älskar design, inredning och såklart barn så denna blogg passar mig perfekt! Ska absolut kolla in din webbshop och se om jag hittar nåt fint till sonen :)

OM OSS sa...

Så fint med elefanttyget från Svenskt tenn kombinerat i olika färgsättningar. Fast mest gillar jag drömmen om att ha kläderna hängandes i en öppen ställning.

Anonym sa...

Hej! Något som inte har just med detta inläggets ämne att göra: er ytterdörr i hallen som ni tydligen skall byta ut: släng den inte! Se istället till att den kommer någon tillhanda som är på jakt efter en 50-talsdörr, tex privat på blocket eller byggnadsvårdsbutiker, det finns återbruk för alla slags byggnadsdetaljer. Jag hade gärna själv hämtat den om inte avståndet hade varit megalångt... Nåväl, ville bara påpeka detta, vänlig hälsning Lisa.

Fridasfina sa...

Hej Lisa,

Du behöver inte oroa dig för att det ska slängas några dörrar, beslag eller tidstypiska byggnadsdetaljer i den här familjen!

Jag skulle nästan gissa att det finns en dörr/fönster/beslag-samling värdig vilken byggnadsvårdsinrättning som helst på vår gårdshusvind här...

Eriks pappa och numera även vi själva är en hängivna dörr och fönster-samlare som byggt upp ett stort lager (av varierande tidsepoker) under åren från rivningshus och både egna och andras byggprojekt som mött renoverings-öden! Tur för oss, som därmed kunnat sätta in flera "nygamla" sekelskiftsdörrar i hela huset. De som av säkerhetsmässiga (brand) skäl inte kunnat återanvändas har vi låtit nytillverka som exakta kopior av originalen.

50-talisten i hallen får snart snällt vila på vinden tills vi hittar något nytt projket och en given plats för den!

(Skulle vara väldigt kul att få tillfälle att renovera/återställa i 50-60-tals stil någon annangång, någon annanstans. En klassisk sommarstuga av "sport-modell" kanske)!? :-)

Ha det fint / Frida

Anonym sa...

Hej igen Frida, det var gott att höra att ni inte slänger och skrotar, återvinning av gamla byggnadsdetaljer behövs och då inte bara sådant som är från sekelskiftet 1800/1900 utan även det som ligger oss närmare i tiden. Alla byggnadsdetaljer om möjligt är bra om de kan tas tillvara, inte bara dörrar och fönster. Heder åt er! Mvh Lisa.

Vero sa...

Vilken härlig gul fåtölj. Skulle jag vilja ha, men en lila... Härliga bilder.