fredag 21 januari 2011

Viktig vecka

Imorgon packar vi bilen kaosfull och drar till Sthlm för en vecka. Det är Formexmässa och en hel radda med inköp (för hösten 2011) och möten för Modelminis räkning...

En kul nyhet på klädsidan är att vi (äntligen) ska träffa Minirodini! Och det är ju helt sjukt egentligen, för jag köpte deras grejer långt innan jag ens visste att vi skulle öppna en egen butik, har alltid gillat dem, SÅ, inte en dag försent alltså! Modelmini + Minirodini = Sant från och med hösten. (Jobbiga namn ihop)!

2 kommentarer:

MOKKASIN sa...

Kul med minirodini. Vi har varit fan sen starten så det blev första märket på Mokkasin. Gillart verkligen. Och mina barn med, det är de enda kläder de går runt med. Allihopa =)

Du, en fråga. Får ni in några nya hummelskor till våren? Och hur högt i storl, min 7-åring har båtar...typ 35-36..galet stora fötter.

Ha en kul vecka!

Fridasfina sa...

Hej! Ja, så himla "konstigt" att vi inte haft Minirodini tidigare, jag har haft flera grejer till Olle-Bror från dem, som vi verkligen gillat!

Vi får nya Hummel-skor som borde komma i februari. Tyvärr vet jag inte riktigt hur strl kommer att ligga, ev slutar vi på strl. 35, kan höra av mig när vi får in dem!

Trevlig helg! /F