söndag 9 januari 2011

Recap: Nyår - Skrikfesternas fest!

Hur kan mitt barn ha SÅ blåa ögon?!? Totalt mysterium... Och JA. Han har en p.o.p-mössa. Fast vi har en egen barnklädesbutik! ;-)

Nyårsdagen - Tage är livrädd för Erik. Och Svante! 

På nyårsafton drog Cirkus Östhammar hem till Johan, Maja & Tage i deras nya superfina hus. Värt ett helt eget inlägg någon gång i framtiden!

Nyårsafton var en trevlig kväll – men en skrikfest utan dess like för alla 3 barn... Tage började tröttna någon gång runt kl. 7 och gav upp vid 20.30 när Svante tog vid och skrek av trötthet i 1,5 timme... Och sen var det Olle-Brors tur att bryta ihop och trött-trotsa vid 11-tiden. Svante vaknade igen 5 i 12 så den där riktiga feststämningen uteblev ju tyvärr... Bilder saknas av självklara skäl...

Nyårsdagen var bättre, glada barn och skön promenad.

3 kommentarer:

MOKKASIN sa...

=) Känner igen det där. Aldrig en lugn stund liksom. Det blir ju förvisso lugnare med åren men den här nyårsaftonen var det de två 7-åringarna som bröt ihop...

Kul med barnrummet! Vi planerar också lite klättervägg (det enda i "sportväg" som vår 6-åring gillar), ringar och basketkorg. Allt är inhandlat men det tar visst lite tid i vanlig ordning att få upp det ;))

Ha det fint och kul att du är tillbaka efter jullovet!

dr8 sa...

Haha bästa kaoskalaset på länge! Men måste påpeka att Tage inte var rädd för Erik utan bara för Svante. Fakta fel. Hur som helst så gör vi om det igen snart!

sara sa...

precis som vår nyårsafton, ungefär. men sova över och mysfrukost med vuxensamtal när barnen leker är det bästa!