torsdag 6 januari 2011

I väntan på Mama...

Shit, tidningen MAMA har tydligen kommit ut (med ett repotage hemifrån oss) och jag har INTE sett det än. Oerhört pirrigt. Tänk om det känns helt fel liksom? Hur ska jag kunna vänta till söndagskväll när vi kommer hem igen? Nu kommer jag ha (förmodligen helt onödig) ångest fram tills jag får tag i ett eget exemplar!

Bjuckar på lite pausmusik medan jag ältar vidare i tysthet resten av dan...Igår kväll hade vi en återträff med min gamla klass på Beckmans. I år är det 10 år sen vi började, då var jag 21 år... Men det konstiga är att jag tyckte alla såg precis likadana ut som sist bara typ 10 ggr snyggare! Herregud så mycket duktiga människor under ett tak! Faschinerande och inspirerande att träffa alla igen... Jag är så himla glad att det gått så bra för alla! Så etablerade och VÄRDA! (Extra roligt att det blev så många illustratörer i en "reklamklass", som Fredrik, Christina, Jesper, Cornelia & Lova till exempel!

10 kommentarer:

Elisabeth sa...

Detta fick mig att öppna tidningen som legat i plast ett par dagar, på momangen. Waah, vad fint ni har!! Visste jag redan men här fick man ju se en massa mer. Riktigt härligt ögongodis för en snöig och skön torsdagförmiddag i Götet. Vad kul att ni har våra Studio Violet affischer uppe på väggen. Och tusen tack för länken till mig :)! Kram, E.

Hanna sa...

Jag passar på att säga hej när jag ändå är här och vill samtidigt tipsa om min blogg som du hittar på http://wordsbyme.se. Där kan du se mina senaste tavlor, läsa om mitt 2010, mina senaste shoppingfynd osv.. Ha en trevlig dag!

Åsa sa...

Ha! Så kul med beckmans återträff, vi nuvarande, får alltid höra hur himlans duktiga alla ni gamla elever var!! Föresten en fråga! Jag håller på med mitt exjobb på skolan just nu, klurigt men kul som tusan, finns ditt kvar någonstans att beskåda? //Åsa

eva britta karin sa...

det var ett jättefint reportage! jag som läser din blogg titt som tätt blev överraskad när jag bläddrade igenom mama hos svägerskan:) superfint, inget att ha ångest över!! ha en skön helg.

Sara sa...

Hej

Jag har precis läst senaste numret av "Mama" och kom fram till ett litet konstaterande.

Mormor Anna som ni ärvt butiken från är min mammas faster.

Så det var lite skoj att läsa om släktingar på väldigt långt håll.

Hälsningar Sara

SIRCHEN sa...

Underbar blogg och jag hoppas att du blev nöjd med Mamareportaget för ert hem kunde likaväl varit med i Elle Interiör eller Residence!
kram från Siri

Angelica sa...

Vilket nummer är det med i? Trodde jag hade senaste numret, men hittar inte reportaget...

Fridasfina sa...

Hej Angelica, det är nr.2/2011 med Ida Redig på omslaget tydligen. :-) (Jag har fortfarande inte sett det)...

Linda sa...

Jag undrar över dina urfina brallor i Mama-reportaget!
VAR kan jag få tag på sådana?!

Fridasfina sa...

Hej Linda, tack ska du ha, snyggbrallorna kommer från Monki! :)