måndag 13 maj 2013

Härligt på helgerna ( Sun 28 Oct )


Allt som oftast spenderar vi någon dag per helg hos E's föräldrar på lilla gården "Haga". Det är, för att använda en väldigt sliten klysha "som balsam för själen"... På många olika sätt. För några helger sen var det varmt så man kunde gå utan jacka, men nu - minusgrader och vinter! Tur då att vi förra helgen äntligen byggde det där lilla varmisolerade "katthuset" åt (den egentligen helt vilda utekatten) Krokus, som vi har lovat, lovat, lovat Olle-Bror sedan förra smällkalla vintern... ;-)


När vi åkte dit i förmiddags var det så där otroligt vackert som man nästan har glömt bort att det kan vara på vintern. Ett tunt tunt snätäcke låg över ängarna och solen glittrade i frosten så att man blev bländad... Så där nyp-mig-i-armen-vackert, stanna upp och bara titta och tänka; kom-ihåg-det-här-vackert!

 


Dagens fixa-projekt blev att ta ned en löst sittande vindstrappa och riva en mellanvägg i ett litet oanvänt hus på gården som kallas för "Brygghuset". Man kan ju lungt säga att det finns oändliga "renoveringsmöjligheter" där... När man har tid alltså. Och det kan man ju verkligen undra när man har. Lite då och då när andan faller på kanske? I just det här projektet finns ingen som helst tidsram och tur är väl det! ;-) 


Alla bilder, via Instagram

Inga kommentarer: